Referenties

Coaching

Anoniem (man), reactie op coachingstraject van 5 consulten:
Allereerst wil je laten weten dat ik een prettige persoonlijkheid heb ontmoet waarbij ik me al vlug veilig heb gevoeld. Dank daarvoor.
De sessies hebben bij mij de volgende effecten gehad.

  • Ik kan beter omgaan met mijn boosheid en emoties
  • Ik ben meer in balans waardoor ik me meer kan focussen op de toekomst.
  • Ik ben innerlijk rustiger
  • Ik ben beter in staat mijn werk uit te voeren en mijn waarde weer herkennen.
  • Ik kan mijn grenzen beter aangeven en achter mijn keuzes staan. Daar waar ik niet zo heel lang geleden aan het hollen was.

Karen Hansen over coachingstraject:
Bij het lezen van de uitleg op jouw nieuwe site schoten er onwillekeurig een aantal uitdrukkingen door mijn hoofd, in de trant van: in een stroomversnelling raken, het hoofd boven water houden, verdrinken in emoties, roeien met de riemen die je hebt, de boot missen en op drift raken… Dat kán geen toeval zijn en bevestigt voor mij dat de nieuwe naam je daadwerkelijk aangereikt is.

Ik herkende direct wat jij daarin uitlegt en realiseerde me dat die basis inderdaad hetgeen is waar we tijdens de coachingsessies aan gewerkt hebben. Die herkenning maar vooral de erkenning en het wegnemen van blokkades vormt dan weer de basis van de manier waarop jij coacht. De bewustwording, het leerproces en het gevoel hebben dat er écht iets gebeurt, dat je de handvatten krijgt aangereikt om zelf aan de slag te kunnen, zijn voor mij van onschatbare waarde geweest.

Kortom, ik ben blij dat ik van mijn werkgever de kans heb gekregen om met jou de stabiliteit en het evenwicht in de basis (terug) te brengen zodat ik voorzichtig weer stroomopwaarts kan.

Petra over coaching:

In je leven krijg je allemaal veel ervaringen te verwerken. Wat ik niet altijd in de gaten heb, is hoe deze ervaringen ook als ballast kunnen doorwerken. Soms heb je dan wat hulp nodig. Ik wilde geen eindeloze gesprekken waarbij je dingen moet uitspreken die je liever niet meer wilt oprakelen. Mariël respecteert jouw grenzen. Door bepaalde “technieken” laat Mariël je terugkeren naar het gevoel dat bij die ervaring hoort. Vervolgens word je in staat gesteld om afscheid en afstand hiervan te nemen. Het resultaat is dat ik me lichter en helderder voel. Heel mooi om mee te maken. Een positieve ervaring in je rugzak weegt niets!

Introductieavond Coaching
Betje Stevens:
Het is verbazingwekkend hoe snel er naar de kern van het probleem gewerkt wordt. Het is als een soort grote schoonmaak, oude overtuigingen die je niet meer dienen mogen verwijderd worden, je voelt je letterlijk lichter na zo’n sessie. Iedereen kreeg voldoende aandacht. De sfeer was liefdevol en er werd veel uitgewisseld.

Stefanie
Ik had eigenlijk geen idee wat ik kon verwachten maar je hebt me kort laten voelen wat diepte transformatie kan doen en dat was wonderbaarlijk. De dagen erna voelde ik me heel rustig en vredig.
Dank je wel Mariël voor deze kennismaking!

Share