voorkant cover partnersSamen helen voor partners is een groep voor partners van mensen die seksueel misbruikt zijn. Het boek  “Partners in beeld. Seksueel misbruik raakt het hart van de relatie”, van Ivonne Meeusen is in april 2016 uitgekomen. Partners herkennen de thema’s die er in staan in zichzelf. In de “Samen helen voor partners” serie bespreek je met een groep partners de thema’s uit het boek. Per thema lees je één of meerdere hoofdstukken en in de bijeenkomsten bespreken we deze. Zo ontstaat er een groep die elkaar ondersteunt.

Iedereen draagt bij aan de thema’s van Samen helen  voor partners
Iedereen heeft bij elk thema wel iets bij te dragen: als je het al ‘doorgeworsteld’ hebt, kun je je ervaring delen en als het thema voor jou actueel is, kun je leren van de ervaringen van anderen. De begeleider ondersteunt het proces en deelt vanuit zijn of haar kennis en/of ervaring over de thema’s.

Inschrijven voor 6 bijeenkomsten samen helen
De serie bijeenkomsten “Samen helen voor partners” start als er voldoende deelnemers zijn. Samen helen partners bestaat uit een serie van 6 bijeenkomsten van 3 uur, steeds één per maand. Schrijf je in voor de hele serie en je betaalt € 20,= per keer (inclusief koffie/thee). Betaal je vooraf in één keer voor de hele serie, dan krijg je het boek erbij cadeau. Als je het boek al hebt, krijg je € 20,= korting. Je betaalt dus € 120,= voor de hele serie.

Ik schrijf me nu in voor de hele serie en betaal direct.
Het boek “Partners in beeld” ontvang ik bij de eerste bijeenkomst.

Totaal: € -

Ik meld me aan, maar betaal per bijeenkomst. Ik betaal nu alvast de eerste bijeenkomst, ter bevestiging van mijn aanmelding.

Totaal: € -

De thema’s van samen helen partners
Er zijn hieronder 12 thema’s, dit is waarschijnlijk teveel voor 6 bijeenkomsten. Tijdens de eerste bijeenkomst maken we een inventarisatie van de thema’s die de deelnemers willen bespreken.

 1. Kennismaken en je verhaal delen
 2. Wat is een relatie voor jou?
 3. De onthulling en de omgeving
 4. Hulpeloosheid en machteloosheid
 5. De reddersvalkuil
 6. Communicatie
 7. Praten over seksualiteit en intimiteit
 8.  Traumaseksualiteit
 9. Je lief in therapieland
 10. Omgaan met afweermechanismen
 11. Hechting, dissociatie en dergelijke
 12. Voelen, denken, doen

Wil jij meedoen met samen helen voor partners?
Inschrijven kan altijd. Op 10 november 2019 van 13.00 tot 16.00 uur, is de eerste bijeenkomst. De volgende bijeenkomsten zijn op 1 december 2019 en op 12 januari, 9 februari, 8 maart 2020 en 5 april 2020.
Mocht je niet kunnen op zondagmiddag, maar je hebt toch belangstelling voor Samen Helen voor partners? Laat het even weten, bij voldoende interesse kan een nieuwe groep worden gestart.
Inschrijven kan door hierboven je gegevens in te vullen en op de betaalknop te drukken. Je kunt me ook een e-mail sturen, info@wavecoaching.nl

 

Share