Samen helen van seksueel misbruik

Het boek “Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij’” geschreven door Ivonne Meeuwsen, is voor velen een inspiratiebron. Lotgenoten herkennen de thema’s die er in staan in zichzelf. In de “Samen helen van seksueel misbruik” serie bespreekt een groep lotgenoten onder begeleiding de thema’s uit het boek. Per thema is er een leesopdracht en zo bereid je de bijeenkomst voor jezelf voor. Door deze werkwijze ontstaat een groep die elkaar ondersteunt bij het helen. Lees meer op http://www.helenvanseksueelmisbruik.nl

Ieder draagt bij aan de thema’s van samen helen

Ieder heeft bij elk thema wel iets bij te dragen: als je het al “gehad” hebt, kun je je ervaring delen. Als het thema voor jou actueel is, kun je leren van de ervaringen van anderen. De begeleider ondersteunt het proces en deelt zijn/haar kennis en ervaring over de thema’s.
Het boek krijg je of kun je aanschaffen bij de eerste bijeenkomst voor € 20,50. Als je het boek eerder thuisgestuurd wilt hebben, betaal je € 5,- verzendkosten.
Ter aanvulling kun je ook mijn boek ‘De impact van incest op alle levensgebieden” aanschaffen, hierin komen ook veel thema’s aan de orde. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven voor 12 bijeenkomsten samen helen

‘Samen helen’ bestaat uit een serie van 12 bijeenkomsten van 3 uur, steeds één per maand. Schrijf je in voor de hele serie en je betaalt € 20,- per keer (inclusief koffie/thee). Betaal je vooraf in één keer voor de hele serie, dan krijg je het boek erbij cadeau. Als je het boek al hebt, krijg je € 20,- korting. Je betaalt dus € 240,- voor de hele serie en je geeft jezelf een mooie stok achter de deur om daadwerkelijk te komen.

Totaal: € -

Ik meld me aan, maar betaal per bijeenkomst. Ik betaal nu alvast de eerste bijeenkomst, ter bevestiging van mijn aanmelding.

Totaal: € -
De thema’s van Samen Helen van seksueel misbruik
 1. Je eigen verhaal vertellen
 2. Omgaan met onbegrip en ongeloof
 3. Afweermechanismen
 4. Redenen om te helen
 5. Boosheid
 6. De relatie met de dader
 7. Hoe bouw je een ondersteunend netwerk?
 8. Rechtszaak, ja of nee? (spijt na?/helen door?)
 9. Liefde en intimiteit
 10. Familie
 11. Een (nieuw) leven opbouwen
 12. Vergeving?
Data

De nieuwe cyclus Samen Helen van seksueel misbruik start als er voldoende aanmeldingen zij

De bijeenkomsten vinden plaats in Riethoven.

Samen Helen gaat door bij min. 6 aanmeldingen, het max. aantal deelnemers is 8.

Inschrijven voor Samen helen

Als je wilt deelnemen aan Samen helen, schrijf je dan in en betaal via bovenstaande link. Voor vragen of meer informatie kun je mij mailen

Share