Boekpresentatie

Bericht in de media over mijn boekpresentatie op 2 oktober 2018

Boekpresentatie door Mariël Groenen
In 2009 start Mariël haar coachingspraktijk, die later de naam Wave Coaching krijgt. Haar eigen levenservaring en de ervaring van het werken met cliënten heeft haar een nieuwe balans in het coachen geleerd.

De impact van incest op alle levensgebieden
Mariël richt zich vanaf 2017 vooral op het coachen van mensen met burn-out, trauma en seksueel misbruik of incestverleden.
Ze is als ervaringsdeskundige bekend met de impact die trauma’s, seksueel misbruik en incest (kunnen) hebben op je leven. In haar boek De Impact van incest op alle levensgebieden geeft ze aan de hand van het levenswiel structuur en inzicht. Ze komt met handvatten, tips en vragen die per levensgebied worden gegeven.

Reacties van lezers

Wat een prachtig, aangrijpend en helder verhaal. Zeer verhelderend in het kader van gevolgen van incest en seksueel misbruik. (Thea Peeters, therapeut)

Het boek leest soepel, ondanks het thema. Mariël Groenen weet het o zo kwetsbare thema incest op een gevoelige, milde en tegelijk genadeloos eerlijke manier te beschrijven, waardoor het voor de lezer direct voelbaar wordt. Een knappe prestatie! (Ivonne Meeuwsen, coach, auteur en uitgeefster)

(Helaas) was het erg herkenbaar, maar ook helend en duidelijk. (Marijke, incestoverlever)

Elke hulpverlener die werkt met overlevers van seksueel misbruik zou dit boek gelezen moeten hebben. (Alieke ten Hove, hulpverlener)

Lezing
Tijdens de lezing op dinsdag 2 oktober presenteert Mariël Groenen haar boek. De lezing is van 20.00-21.30 uur in de bibliotheek te Eersel. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen en discussie te voeren. Deze lezing is in samenwerking met GOW Welzijnswerk.

De lezing is gratis, aanmelden voor de lezing is verplicht via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl

Share
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.