Het is hoog tijd om naar buiten te gaan. Dat is het! Twee weken geleden viel de herfst in, of is het: viel de herfst aan? Na een hete zomer, is het nu onstuimig en nat buiten. Het is een hele overgang. Samen met de coronamaatregelen, de angst die er is en de vele verhitte discussies, is het een pittige tijd. Dat is tenminste wat ik hoor en ervaar om me heen. Om los te komen van dit alles, is het gezond om de natuur in te gaan. In oktober organiseer ik daarom enkele Herfstwandelingen. Ga jij met me mee?!

Tot rust komen en loslaten

herfstbosBuiten zijn, in de natuur, geeft je de gelegenheid om even tot rust te komen. De geuren, de wind door je hoofd, voeten op de aarde en in beweging zijn. Het is niet alleen gezond, maar ook heel fijn. In deze tijd, waarin de meesten van ons op welke manier dan ook flink uitgedaagd worden, is het extra goed om te wandelen. Ik heb een mooie plek uitgezocht om dat te doen. We gaan met een kleine groep (maximaal 6 personen) op pad. Tijdens de wandeling doen we een aantal oefeningen waarbij we aandacht besteden aan loslaten, aan gronden en voelen wat het is dat jij nu nodig hebt. En verder genieten we vooral van het samen buiten zijn en de omgeving.

Informatie & aanmelding

De eerste wandeling vindt plaats op 16 oktober 2020, van 9:30 tot ongeveer 12:00 uur. We wandelen op het Plateaux, bij Valkenswaard, routebeschrijving ontvang je na aanmelding.

Ik vraag een bijdrage van € 25,-.

Deze bijdrage gebruik ik voor de financiering van de foto-expositie ‘Mijn schaduw in het licht’ 
die ik in november organiseer. Deze expositie verbeeld mijn verhaal over de schaduw van misbruik over mijn leven en hoe ik in het licht stap met als doel: seksueel misbruik en incest bespreekbaar maken. Als je mee wandelt, doe je dat voor jezelf én help je mij om mijn project te realiseren.

Als je meer informatie wil, kun je me een mail sturen.

Aanmelden
Total: € -


Share