Lotgenotengroep ‘Helen met het Levenswiel’

De lotgenotengroep ‘Helen met het Levenswiel’ is voor mensen die seksueel misbruikt zijn.
Het doel is om stappen te zetten in je helingsproces door ervaringen met elkaar te delen. Je leert van en met elkaar. Dit doen we aan de hand van thema’s. Als begeleider ondersteun ik het proces.
 
Voor de thema’s maak ik gebruik van het Levenswiel uit mijn boek ‘De impact van incest op alle levensgebieden’. Je ontvangt het Levenswiel digitaal en het boek geeft informatie die je kunt gebruiken tijdens de bijeenkomsten.
Er zijn totaal 12 online bijeenkomsten van 1,5 uur, eens in de 3 weken.
 
We starten 9 februari 2022 om 19:00 uur. 
 
Je bijdrage is € 190,= , je ontvangt dan het boek ‘De impact van incest op alle levensgebieden’ gratis.
Als je per keer wilt betalen, is je bijdrage € 15,=,  je kunt dan het boek apart aanschaffen voor € 25,50 (incl. verzendkosten).

Meld je aan via contact

Samen Helen

Samen Helen van seksueel misbruik
Samen helen is een serie van twaalf bijeenkomsten waarin je met een groep lotgenoten onder begeleiding thema’s bespreekt. Deze thema’s komen uit het boek “Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij” geschreven door Ivonne Meeuwsen.

Samen Helen voor Partners
Een dergelijke serie is er ook voor partners van mensen die seksueel zijn misbruikt. De thema’s voor de bijeenkomsten komen uit het boek “Partners in beeld. Seksueel misbruik raakt het hart van de relatie”.

Samen Helen voor Koppels

Mogelijk komt er ook een groep voor koppels. Bij voldoende belangstelling ga ik een groep plannen.
Ik heb belangstelling voor de groep voor Koppels

Samen helen van seksueel misbruik

Het boek ‘Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij’ geschreven door Ivonne Meeuwsen, is voor velen een inspiratiebron. Lotgenoten herkennen de thema’s die er in staan in zichzelf. In de “Samen helen van seksueel misbruik” serie bespreekt een groep lotgenoten onder begeleiding de thema’s uit het boek. Per thema is er een leesopdracht en zo bereid je de bijeenkomst voor jezelf voor. Door deze werkwijze ontstaat een groep die elkaar ondersteunt bij het helen. Lees meer op http://www.helenvanseksueelmisbruik.nl

putting the feed in the water copy

Samen helen voor Partners

Een groep voor partners van mensen die seksueel misbruikt zijn. Als Partner sta je ‘aan de zijlijn’, maar wordt je vaak, zo niet dagelijks, geconfronteerd met de pijn en het moeizame proces van je partner. Ongewild word je deelgenoot en hoe kun je daar nu mee omgaan? Misschien vind je dat je geen hulp nodig hebt, jij bent toch geen slachtoffer?

Een groep voor Partners geeft (h)erkenning en ruimte voor jou, even niet als ‘partner van’. Een verademing om anderen te ontmoeten en vrij te kunnen spreken over waar jij tegen aan loopt en hoe de anderen daarmee omgaan.

Het boek ‘Partners in beeld. Seksueel misbruik raakt het hart van de relatie’, van Ivonne Meeuwsen wordt gebruikt voor de bijeenkomsten. De thema’s zijn herkenbaar.

voorkant-cover-partners
Share