Boek

Eind 2016 ben ik begonnen met het schrijven van het (studie)boek:

De impact van incest op alle levensgebieden

Het is een heel avontuur. Ik schrijf namelijk tijdens mijn eigen verwerkingsproces. Het schrijven doet veel met en voor mij. Het helpt me met verwerken, met alles op een rijtje zetten én ik geniet ervan. Het eerste doel van mijn boek is om het onderwerp incest en de impact ervan meer bespreekbaar te maken en ervoor te zorgen dat overlevers beter passende hulp krijgen.

In het boek neemt mijn Levenswiel een belangrijke plaats in. Het wiel kan gebruikt worden als instrument bij de hulpverlening om in beeld te brengen hoe de cliënt zijn of haar leven ervaart. Wanneer het boek gepubliceerd wordt, zal ik het Levenswiel op deze website publiceren zodat het gebruikt kan worden.

Reactie van een hulpverlener én incestoverlever op het boek:
“Ben onder de indruk. Van jouw verhaal. Van het wiel en de compleetheid daarvan in benadering van een incestslachtoffer. Mijn indruk is dat het een sterk en compleet boek is. Wat hulpverleners echt kan ondersteunen in hun omgang met slachtoffers. Het systematisch door het wiel en de thema’s / onderwerpen zijn door jouw verhaal goed uitgediept. Over dissociëren, pijnlijk helder en herkenbaar ook.”

Boeklancering
Inmiddels is het manuscript klaar en is publicatie in zicht. De boeklancering is gepland op 15 juni 2018, om 15:00 uur in Riethoven, klik voor meer  informatie.
Als je naar de boeklancering wilt komen,  zonder eerst het boek te bestellen, kun je je aanmelden via mail of via het contactformulier, zie contact.

In mijn flyer staat het volgende over mijn boek:

“Wat een prachtig, aangrijpend en helder verhaal. Zeer verhelderend in het kader van gevolgen van incest en seksueel misbruik. Genadeloos eerlijk.”
Thea Peeters, contextueel lichaamstherapeut

Voor overlevers: een boek waarin zij ongetwijfeld veel herkenning zullen vinden.

Voor hulpverleners: een praktische gids om seksueel misbruik onder ogen te zien en het helingsproces te begeleiden.

Het boek belicht alle aspecten van seksueel misbruik aan de hand van het levensverhaal van Mariël en het levenswiel. Deze grondige analyse laat de levensbrede impact van incest zien. Het biedt hoop en perspectief voor heling door heldere inzichten, handvatten en tips.

 Bestel nu in de voorverkoop

Het boek ‘De impact van incest op alle levensgebieden’ komt uit op 15 juni 2018, en is nu al te bestellen!
Bestel het boek nu en je ontvangt desgewenst een gesigneerd exemplaar.
Je helpt mij dan met het financieren van de kosten die gemoeid zijn met het maken en uitgeven van het boek. 

Hieronder kun je je gegevens invullen en direct via Ideal (Mollie) betalen door op de betaalknop te drukken. In de opmerkingen kun je aangeven of én met hoeveel personen je naar de boeklancering komt.
Als je het boek bestelt en je komt naar de boeklancering dan betaal je € 19,95. Als je het boek thuisgestuurd wilt hebben, kies je voor het bedrag € 24,40 in verband met de verzendkosten. Na betaling ontvang je een factuur per mail ter bevestiging.

Totaal: € -
Share