De impact van incest op alle levensgebieden

Mijn boek ‘De impact van incest op alle levensgebieden’ is een (studie)boek voor álle hulpverleners en voor overlevers. De levensbrede impact van incest wordt besproken aan de hand van het levenswiel. Door de achtergronden, mijn eigen ervaringen, de handvatten en tips die in het boek staan, is het een waardevolle informatiebron. Ik hoop dat velen de weg naar dit boek vinden en incest meer (h)erkend en bespreekbaar wordt.

In haar voorwoord zegt Sietske Dijkstra, expert huiselijk geweld, het volgende:
“Ik kan dit boek aanraden aan lezers die incest hebben meegemaakt, aan lezers die meer over incest willen weten en ook aan professionals, aangezien het inzichtelijk maakt hoe verborgen seksueel misbruik in het gezin kan zijn en hoe het pal onder onze neus plaatsheeft zonder dat wij daarvan (willen) weten.”

In het boek neemt het Levenswiel een belangrijke plaats in. Het wiel is een goed instrument om de leefsituatie van de cliënt in beeld te brengen. Samen met het boek een aanwinst voor het instrumentarium van hulpverleners.

Reactie van een hulpverlener én incestoverlever op het boek:
“Ben onder de indruk. Van jouw verhaal. Van het wiel en de compleetheid daarvan in benadering van een incestslachtoffer. Mijn indruk is dat het een sterk en compleet boek is. Wat hulpverleners echt kan ondersteunen in hun omgang met slachtoffers. Het systematisch door het wiel en de thema’s / onderwerpen zijn door jouw verhaal goed uitgediept. Over dissociëren, pijnlijk helder en herkenbaar ook.”

Al in de eerste dagen na het publiceren van het boek komen enthousiaste reacties binnen, een kleine greep hieruit:

  • Het boek is respectvol en zonder oordeel geschreven
  • Genadeloos eerlijk
  • Ik heb het direct in de praktijk toegepast
  • Eerlijk en herkenbaar
  • Ondanks het zware onderwerp goed en makkelijk leesbaar (“leest als een trein”)
  • Heel informatief

Bestel nu

De impact van incest op alle levensgebieden, kun je hieronder bestellen. Het boek kost        € 20,50 + € 5,00 verzendkosten, dus totaal € 25,50.

Als je uit België komt, kun je het beste via bol.com bestellen in verband met de hogere verzendkosten (€ 8,75).

Share