wave coaching

NATUURGENEESKUNDE

De natuurgeneeskunde gaat uit van het zelf-genezend vermogen van de mens. Het lichaam geeft signalen als er onbalans is. Door ‘ziekte’ probeert het lichaam de balans weer te herstellen. Een gezonde leefstijl, voeding en natuurlijke middelen zoals kruiden, ondersteunen het herstellend vermogen van het lichaam.
Heb jij vragen over je leefstijl, over je gezondheid of heb je fysieke of psychische klachten?
Wil je op een natuurlijker manier leven en/of van je klachten af?

Bij mij kun je terecht voor informatie, advies en behandeling.
Klachten zoals verkoudheid, oorontsteking, chronische klachten als pds, eczeem en hoofdpijn, overgangsklachten, maar ook angst en stress, kunnen worden verholpen of ondersteund met behulp van kruiden en een andere leefstijl.

Kruiden in het voorjaar

Kun jij ook niet wachten tot het voorjaar begint?

We kunnen veel leren van de kruiden die om ons heen groeien en bloeien. En wat een superfoods zijn het, die we kunnen gebruiken in onze voeding én als ondersteuning bij allerlei lichamelijke en geestelijke klachten.

In maart en april geef ik een online training waarin je leert over voorjaarskruiden en wat je met deze kruiden kunt doen. Deze kruiden, zoals brandnetel en paardenbloem, zijn zoveel meer dan onkruid. Zo zijn het superfoods die onder andere veel vitamines en mineralen bevatten. En een stuk goedkoper dan gojibessen en chiazaad.

Iedere avond bespreek ik 1 kruid en is er ruimte voor het stellen van vragen, bijvoorbeeld over klachten die je zelf ervaart. Ook komt aan bod hoe je zalf en tinctuur kunt maken. Het leukste is dat je het geleerde thuis direct in de praktijk kunt brengen.

Data: 14, 21, 28 maart en 4 april in de avond van 19:30 tot 21:15 uur. Deelname kost € 27,- per keer of € 97,- voor alle 4 de bijeenkomsten. 

Was het maar vast zover, het voorjaar! 

Totaal: € -

Natuurgeneeskundig consult

Als je bij mij komt met gezondheidsklachten, kijk ik welke kruiden jou kunnen helpen. Ik doe dit altijd met een (online) consult, omdat ik je wil leren kennen. We bespreken je klachten, de oorzaak en je persoonlijke situatie. Op basis van het intakegesprek, bekijken we welke behandeling voor jou op dit moment het meest passend is.
Bij de behandeling kan het gaan over leefstijl, voeding, het gebruik van kruidentheeën, tincturen, vitamines en mineralen, bloesemremedies en meer. Ook combineer ik de kruiden met andere vormen van begeleiding die in mijn praktijk toepas.

De 4-jarige opleiding Kruidengeneeskunde te Haaren (NB) rond ik af in mei 2024. 

Intake 75 minuten: € 75,-
Consult, 75 minuten: € 111,-

Aanbieding in februari ‘kruidenconsult’: € 69,- 
(excl. eventuele aan te schaffen producten).

Kruidenworkshops

Op aanvraag geef ik kruidenworkshops:

    • kruidenzalf maken (medicinaal)
    • tinctuur maken
    • kruidenwandeling

Leuk voor een familie-uitje, een verjaardag, een afdelingsuitje, een middag met vrienden.
Neem contact op voor meer informatie. Prijs in overleg.