wave coaching

NATUURGENEESKUNDE

De natuurgeneeskunde gaat uit van het zelf-genezend vermogen van de mens. Het lichaam geeft signalen als er onbalans is. Door ‘ziekte’ probeert het lichaam de balans weer te herstellen. Een gezonde leefstijl, voeding en natuurlijke middelen zoals kruiden, ondersteunen het herstellend vermogen van het lichaam.
Heb jij vragen over je leefstijl, over je gezondheid of heb je fysieke of psychische klachten?
Wil je op een natuurlijker manier leven en/of van je klachten af?

Bij mij kun je terecht voor informatie, advies en behandeling.
Klachten zoals verkoudheid, oorontsteking, chronische klachten als pds, eczeem en hoofdpijn, maar ook angst en stress, kunnen worden verholpen of ondersteund met behulp van kruiden en een andere leefstijl.

Natuurgeneeskundig consult

Als je bij mij komt met gezondheidsklachten, kijk ik welke kruiden jou kunnen helpen. Ik doe dit altijd met een (online) consult, omdat ik je wil leren kennen. We kijken naar je klachten, de oorzaak en je persoonlijke situatie. Op basis daarvan bespreken we welke behandeling bij jou op dat moment passend is.
Soms zijn klachten snel en gemakkelijk op te lossen en soms is meer tijd nodig. Dat kan betekenen dat er vervolgafspraken nodig zijn.
Bij de behandeling kan het gaan over leefstijl, voeding, het gebruik van kruidentheeën, tincturen, vitamines en mineralen, bloesemremedies en meer.

De opleiding Kruidengeneeskunde te Haaren (NB) rond ik af in 2024. Omdat ik nog in opleiding ben geef ik consulten tegen een voordelig tarief.
Consult, 1 uur – bij aanmelding in november 2023: € 33,-
(excl. eventuele aan te schaffen producten)
Vanaf december 2023 stijgt de prijs stapsgewijs naar € 79,- in april 2024.

 

Kruidenworkshops

Op aanvraag geef ik kruidenworkshops:

    • kruidenzalf maken (medicinaal)
    • tinctuur maken
    • kruidenwandeling

Leuk voor een familie-uitje, een verjaardag, een afdelingsuitje, een middag met vrienden.
Neem contact op voor meer informatie. Prijs in overleg.