wave coaching

Reiki en Healing

 

We leven in ons hoofd. We willen bewijzen zien. We willen de wereld om ons heen kunnen verklaren. Het leven in onze maatschappij, onze cultuur, vraagt veel van ons. De verwachtingen en eisen zijn hoog.
Maar wat als dit niet goed VOELT? Als het niet klopt voor jouw GEVOEL?
Wat kun je dan? Waar kun je dan heen?
Reiki en Healing zijn vormen van energetisch werk, waarbij bewust-wording centraal staat. Je staat jezelf toe om meer bij je gevoel te komen. Van ons hoofd, ons verstand, naar gevoel. Dat is van belang voor meer balans in het leven, om lekkerder in je vel te zitten.

Ik help je met het oplossen van blokkades en (meer) bij je gevoel komen. Een combinatie met therapie en/of kruidenbehandeling is mogelijk en kan de resultaten van healing versterken.

Resultaten zijn onder andere:

  • Je ervaart meer balans
  • Je gaat bewuster leven, waardoor je minder het gevoel hebt dat je geleefd wordt
  • Je hebt minder fysieke pijn
  • Je kunt beter grenzen stellen
  • Je blokkade is opgelost
  • Je bent beter geaard

Praktische informatie

Reiki en healing is er voor jou, je kind en/of je huisdier.
Reiki en healing kunnen zowel in mijn praktijk als op afstand plaatsvinden. Het kan met en zonder lichamelijk contact zijn.

Je kunt me een bericht sturen of bellen met je vraag. We stemmen samen af hoe en wat en eventueel waar.
Tarieven:
Behandeling op afstand: € 33,-
Behandeling icm therapie: € 111,- per consult
Behandeling icm kruiden: prijs in overleg.

In 2005 kwam ik in aanraking met Reiki Tera Mai™. Ik was helemaal niet zo van ‘dat spirituele’, maar als ik met Reiki anderen kon helpen dan wilde ik dat wel leren.

Enkele dagen nadat ik Reiki Tera Mai™ I heb gevolgd, komt mijn dochter met haar vinger tussen de poort doordat deze keihard dicht waait. Mijn eerste impuls is naar de huisarts gaan, maar hij kan niets doen. Met een mooie pleister om haar vinger, worden we naar huis gestuurd. Vervolgens denk ik thuis aan mijn Reiki-cursus. Ik neem mijn dochter op schoot en houd haar gehavende hand in mijn handen en laat de energie stromen. Na ongeveer twintig minuten springt ze van mijn schoot af en gaat spelen. De pijn is weg.

Verwonderd, dat was ik. Uiteindelijk heb ik mijn Reiki Tera Mai™ Master en mijn Seichem Tera Mai™ Master behaald. Daarna heb ik nog verschillende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en Healing.